Despre noi

gemenii11

Salut,

Prietenii ne spun Luc și Ștef. Așa ne strigă, când nu țipă la noi, și părinții. De ce gemenii 11?  Pentru că suntem gemeni născuți într-o zi de 11 și faza tare e că cifra 11 e una geamănă 🙂

Partea ciudată, când ai un frate geamăn, este că lumea se așteaptă să te îmbraci la fel cu el sau și mai enervant are impresia că ai aceeași mentalitate cu a fratelui tău. Dar noi nu suntem aceeași persoană (e total greșit să crezi asta!), ci doar niște băieți care seamănă, dar care au caractere total diferite.

Ce avem în comun? Hai să spunem aceleași pasiuni: trotinetele, muzica și artele plastice. Luc bate la tobe (de fapt bate în toate obiecte care-i ies în cale :)), iar Ștef zdrăngăne la chitară. Suntem colegi de clasă 🙂 la Tonitza și mâzgâlim în aceleași ateliere. În timpul liber o ardem prin skate parcuri cu trotinetele. La greu!

Te-ai gândit cum ar fi fost să ai un frate geamăn? Uită-te pe blogul nostru și cu siguranță o să-ți faci o idee despre asta. Însă, îți spunem din start cum stă treaba: să ai un frate geamăn nu e deloc plictisitor :)))))

Contact? Ok, uite paginile noastre (separate!) de Facebook – Ștef și Luc 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s